Címlap Parti merülési lehetőségek
A parti merülési lehetőségek
A Kaprijei búvárbázison elsősorban hajós merülésekre van lehetőség és búvártúráinkat így is szervezzük, azonban mivel vannak, akik már régen merültek vagy a hajós nyíltvízi merülések előtt szeretnének egy kicsit gyakorolni, a részükre közvetlenül a bázis előtt az öbölben tudunk merülési lehetőséget biztosítani.

Az öböl fokozatosan mélyül, de nem haladja meg sehol a 5 métert, gyakorlásra és tanfolyamok tartására a bázis előtt van lehetőség, itt a vízmélység 1,5 - 2,5 méter között van. Ideális mélység a gyakorlásra, a feladatok és a rugalmas búvárkészségek elsajátítására, ismétlésére.

A búváraink számára, akik a túrán részt vesznek, a túra előtti napon díjmentesen lehetőséget biztosítunk arra, hogy túránként egy alkalommal a bázis előtt az öbölben ingyenesen merüljön, oktatóval gyakorolhasson vagy, ha régen nem merült, akkor az ismétlő merülést elvégezze.

A parti merülések árában benne van a 12 literes sűrített levegővel töltött búvárpalack, az ólom és a partról történő felügyelet. Igény esetén a vízben lehet oktatói vagy búvármesteri felügyelet, ha szükséges és azt a merülő igényli.

 

Fényképeket a partról a galériában alatt találsz.


A parti merülés árai a bázis előtt :

Ismétlő merülés a túrán résztvevőnek egy alkalommal túránként ingyenes
Gyakorló merülés a túrán résztvevőknek egy alkalommal túránként ingyenes
Az Oxygene Klubkártyával rendelkezők túránként két alkalommal merülhetnek ingyenesen partról az öbölben a bázis előtt.
Ezeken felül a parti merülés alkalmanként és merülésenként CSAK
10€/fő/alkalom
Próbamerülés a partról az öbölben a bázis előtt 40/€/fő/alkalom

 

 
Búvároktatás az Oxygene Búvárklubnál, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting