Címlap Búvároktatás Kaprijén
Búvároktatás a Kaprije-i búvárbázison

A Kaprije-i búvárbázison kialakításra került egy oktatóterem, ahol ugyanazt a színvonalú tanfolyamot tudjuk kínálni azoknak, akik a búvártanfolyamot a szabadságuk alatt akarják elvégezni tengeri körülmények között.

Az oktatóteremben rendelkezésre áll tv, dvd, számítógép, projektorr és a többi szükséges felszerelés ahhoz, hogy megfelelően színvonalas tanfolyamot tudjunk tartani a bázison is.

A Kaprije-i búvárbázison a kezdőtől a hivatásos szintig tartunk tanfolyamokat, valamint búvár specialitás tanfolyamokat igény szerint.    
Az elméleti oktatást az oktatóteremben tartjuk, a tanfolyamnak megfelelő védett vízi készségeket a résztvevők a bázis előtt, az öbölben sajátíthatják el, majd a tanfolyam után közvetlenül a túrán le is vizsgázik az, aki ezt az utat választja ahhoz, hogy elvégezze a képzést.

A tanfolyamok elvégzésére az öt napos túra alkalmával van lehetőség, itt kerül sor a hét elején az elméleti oktatásra, a védett vízi gyakorlásra, majd a hét második felében a nyíltvízi vizsgára. A tanfolyamok nem kerülnek többe, mintha Magyarországon végeznéd, de a szállás és az étkezés valamint a nyíltvízi túra költségével még számolni kell.

A specialitás tanfolyamokat általában a túra ideje alatt oktatjuk esténként, és a vizsga a túrán van, ezek elvégzése nem vesz igénybe több napot, mint az eredetileg kiírt túra ideje. 

A tanfolyamokról részletes leírást az Oxygene Búvárklub honlapján találsz.

A Kaprije-i búvárbázison 2015-ben az alábbi tanfolyamokat lehet elvégezni.

Tanfolyam megnevezéseTanfolyam időpontjaHelyszín

 
Búvároktatás az Oxygene Búvárklubnál, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting