Címlap Búvártúra ajánlatok
Búvártúra ajánlatok

 

 

HORVÁTORSZÁG

KIEMELT AJÁNLATUNK A KAPRIJEI BÚVÁRBÁZIS
Horvátország - Kaprie búvártúra
Horvátország, Kaprie
Horvátország - Krk búvártúra
Horvátország, Krk sziget

 

EGYIPTOM

 

Egyiptom - hajós szafari
Egyiptom - hajós szafari

 

MAGYARORSZÁG

 

Magyarország - Dorogi-tó búvártúra
Magyarország - Dorogi-tó
Magyarország - Gyékényes búvártúra
Magyarország - Gyékényes

Magyarország - Tatai Fényes-forrás búvártúra
Magyarország - Tatai Fényes-forrás

 

AUSZTRIA

 

Ausztria - Neufeld
Ausztria - Neufeld

 

Ha búvártúra után érdeklődsz, egy kis segítség, hogy milyen szempontok alapján válassz magadnak a sok búvártúra közül.

 

A holapon a megtalálod azokat az országokat, helyeket, tengereket, ahova búvártúrát szervezünk. A képekre kattintva megtudhatod a részleteket, ami az aktuális búvártúrára vonatkozik, a szállásról, a szükséges információkat az árakról és a lehetőségekről, a búvártúrán a merülési lehetőségekről és azoknak, akik nem merülnek ,a fakultatív programokról.

 

Búvártúrákat szervezünk a sima apartmanos búvártúrán át az egzotikus lehetőségeket kínáló hajós búvár szafariig. Legtöbbször a legnépszerűbb helyekre szervezünk búvártúrákat. Nyáron általában a Horvátországi búvártúrák a legnépszerűbbek, már a közelség miatt is, meg az Adrián található sok remek merülő hely miatt is. Aki különlegességre vágyik és szereti a roncsok titokzatos világát, annak a roncsok közé szervezett búvártúrát ajánljuk, aki mélyebbre vágyik az is megtalálja a búvártúráink közül a neki legjobban megfelelőt. Aki Egyiptomba vágyik, a világ egyik legszebb tengerére, a Vörös tengerre, az is talál a búvártúrák közül neki valót, a családos- szállodás búvártúrák közül, vagy a vadregényesebb búvár szafariig kedve szerint.

 

Azért szervezünk Magyarországon is búvártúrákat, a szerényebb látnivalóval és mélységgel rendelkező Magyar tavakhoz is,ezek a búvártúrák nagyon jók gyakorlásra és a hazai vizek élővilágát felfedezni.

 

Ha valamelyik búvártúrához jelenleg nincs kiírt időpont, ne csüggedj, keress minket, hogy téged milyen búvártúra érdekelne és megbeszéljük a lehetőségeket.

 

Reméljük sikerült támpontot adni, hogy mik alapján válassz magadnak búvártúrát a lehetőségek közül.

 
Búvároktatás az Oxygene Búvárklubnál, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting