Címlap Búvártúrák időpontjai
Kaprijére tervezett búvártúrák 2017-ben

Kedves Érdeklődő!

A Kaprije-i búvárbázis jelenleg még nincs egész évben nyitva a hely specialitása miatt, hiszen
itt is érvényesül az, hogy a szezonban vannak sokan és utána egyre kevesebben.

 

 

Búvártúráinkat turnusokban általában hétvégére szervezzük, azonban várunk mindenkit bármikor hét elején, végén egy-két napra vagy akár több hétre is, ahogy neked kedved van jönni és az időd engedi.

A szezon előtt május-június és utána szeptember-október-november hónapokban is nyitva vagyunk, de ekkor már nem folyamatosan, hanem túrákat szervezünk, amin szintén várunk mindenkit.


A Kaprijei Búvárbázis igény szerint oktatóknak, túraszervezőknek vagy nagyobb baráti társaságoknak bármikor nyitva áll megfelelő létszám (min:6 fő) megléte esetén. 
Ebben az esetben nem kell alkalmazkodnod a kiírt túraidőpontokhoz, igényeid szerint nyitjuk ki a bázist, ahogy szeretnéd, de minimum 3 napra és legalább 5 merüléses csomag vásárlása szükséges hozzá. Ha ennél tovább szeretnél maradni és többet merülni, annak mi csak örülünk.

Ha a nyitva tartástól eltérő időpontban szeretnél jönni hozzánk, kérlek, hogy mihamarabb jelezd felénk, ha lehet legalább két héttel az időpont előtt mikor jönni akartok, hogy szállást tudjunk intézni neked és a társaidnak, ez csúcsidőben nem egy egyszerű feladat.

Ha kisebb létszámmal jönnél, akkor is szívesen látunk, de ebben az esetben szezonban vagy a kiírt túradátumok valamelyikén gyere hozzánk.

A 2017-es  szezonban választható búvártúra időpontok:

Időpont FérőhelyBúvártúra típusa

 
Búvároktatás az Oxygene Búvárklubnál, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting