Címlap Kereső
Ajándék Specialitás
tanfolyamok
Alaptanfolyamok Búvártúrák Kölcsönzés Szervíz Használt termékek Uszoda
Kereső búvár specialista

Search & Recovery Dive Diver Kereső és Emelő merülő  búvár tanfolyami menetrend

A tanfolyam elméleti oktatásból, védett vízi foglakozásból, majd valamelyik túrán nyíltvízi merülésből áll.

A tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik szeretnek keresgélni, kutatgatni a tenger fenekén, tüzetesebben is átnézni a tenger alját, és ha úgy alakul, amit találtak, fel is szeretnék hozni, vagy csak saját szórakozásuk végett kisebb víz alatti búvár munkát is szeretnének végezni.

Elméleti oktatás

Elméleti oktatásra egy alkalommal kerül sor, ahol megbeszéljük, hogy mit is kell csinálni, ha valamit meg akarunk találni a tenger alján, és ezt a keresést milyen módszerekkel tudjuk elvégezni, melyik keresési mód a legalkalmasabb az adott körülményeknek megfelelően. Ha megtaláltuk, amit kerestünk, hogyan hozzuk fel azt? Mennyi az a levegő, ami ehhez kell, hogyan mozgassuk a tárgyakat a víz alatt? Ezekre a kérdésekre kapsz választ az elméleti oktatáson.
Megnézzük az oktatófilmet, majd kitöltjük a tesztlapot.
Kerseő búvártanfolyam
Uszodai foglalkozás

Uszodai foglalkozás, vagy tengeren védett vízi foglakozás egy alkalommal lesz, ahol megismerkedsz az emelőballon használatával, a bóják szerepével, a keresési módszerekkel vízi körülmények között is.
Kerseő búvártanfolyam
Nyíltvízi merülés

A tanfolyam sikeres elvégzéséhez legalább négy nyíltvízi merülés szükséges, amit bármelyik túrán lemerülheted, nem kell félni, azért a túra a legfontosabb, meg hogy jól érezd magad és a tengeren is hasznosítsd a tanfolyamon megszerzett tudást. Azokat a dolgokat fogod csinálni, amit a tanfolyamon tanultál, csak tengeri körülmények között, ahol már számolnod kell az emelőballonban a levegő térfogatának növekedésével, és a mélységgel is.


A tanfolyamon való részvételi feltételek

Minimum 12 éves életkor

Legalább PADI  Junior Advanced Open Water Diver minősítés, vagy ezzel egyenértékű más szervezet által kiállított búvárkártya.

Ha szükséges, orvosi alkalmasság igazolása

A tanfolyam ára magában foglalja az elméleti és a gyakorlati képzés árát, a nyíltvízi vizsgáztatást, a szükséges tankönyvet, jegyzetet.
Nem tartalmazza az uszoda belépőt, a nyíltvízi túra árát és a nemzetközi minősítő kártya díját.

Tanfolyamra jelentkezni itt lehet !

Nap Óra Oktatás Helyszín

 
Búvároktatás az Oxygene Búvárklubnál, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting