Címlap
Ajándék Specialitás
tanfolyamok
Alaptanfolyamok Búvártúrák Kölcsönzés Szervíz Használt termékek Uszoda
Mélymerülő búvártanfolyam (Deep Diver Specialist)

Deep Diver Specialist Mélymerülő búvár tanfolyami menetrend

Aki elkezd búvárkodni, az előbb vagy utóbb, de szeretne mélyebbre merülni, megnézni, hogy mi van lejjebb. A mélymerülő tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik szeretnék felfedezni a mélyebb vizeket, vagy akik roncsokat szeretnének nézni vagy a mélyebben élő állatokat szeretnék megismerni. A tanfolyam elvégzése után már a kedvtelési búvárkodási szint maximális mélységéig merülhetsz, ami 40 méter. A mélység megismerése mindig is vonzotta a búvárokat.

Elméleti képzés

Elméleti képzésre két alkalommal kerül sor, ahol megismerjük a mélymerülés technikáit, a szükséges felszerelést. Mindazokat a biztonsági eszközöket, amik szükségesek ahhoz, hogy biztonságosan merüljünk. Megtanulod megtervezni a mélymerüléseidet, azok végrehajtási technikáját, szabályait. Azok megfelelő végrehajtását, a szükséges számításokat, hogy a merülés alatt ne legyen gondod. Megtanulod a helyes emelkedés szabályait. Mit kell tenned, akkor ha túllépted az időt, mikor és hogyan kell megállnod. Megnézed az oktatófilmet és kitöltöd a tesztlapot.

Uszodai képzés


A mélymerülő tanfolyamhoz nem szükséges uszodai képzés.
Azonban nagyon ajánljuk, hogy ha nem vagy biztos a lebegőképességedben, akkor gyere el egy Tökéletes Lebegőképesség Tanfolyam uszodai foglakozására, mivel a tökéletes, biztonságos lebegőképesség igazán fontos lehet a tengeri mélymerülések alkalmával.

Nyíltvízi merülés

A tanfolyam nyíltvízi merülésekkel zárul. Ahhoz, hogy sikeresen elvégezd a tanfolyamot legalább négy mélymerülésen kell részt venned valamelyik túrán. Ezeket a merüléseket bármelyik túrán lemerülheted és még jól is fogod érezni magad.

A tanfolyamon való részvételi feltételek

Minimum 15 éves életkor

Padi Advanced Open Water Diver minősítés, vagy ezzel egyenértékű, más búvár szervezet által kiállított búvárkártya.

Ha szükséges, orvosi alkalmasság igazolása

A tanfolyam ára magában foglalja az elméleti képzés és a gyakorlati képzés árát, a nyíltvízi vizsgáztatást, a szükséges tankönyvet, jegyzet.
Nem tartalmazza az uszodai belépőt, a nyíltvízi túra árát és a nemzetközi minősítő kártya díját.

Tanfolyamra jelentkezni itt lehet !

Nap Óra Oktatás Helyszín

 
Búvároktatás az Oxygene Búvárklubnál, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting