Címlap
Oxygene búvárklub

Mivel mi búvárklubként üzemelünk, ezért aki nálunk klubtag, az különféle előnyökben is részesül.

 

Igazán nagyon nem kell érte csinálnod semmit, hiszen elég, ha már részt vettél nálunk valamilyen búvártanfolyamon, vagy specialitás tanfolyamon, ha már minden vizsgával rendelkezel és nem akarsz tanulni csak merülni, akkor elég, ha valamelyik túrán részt vettél velünk és máris klubtag lehetsz. csak jelentkezned kell és máris megkapod az előnyöket, amit biztosítunk a tanfolyamoknál, a búvártúráknál, a felszerelés és egyéb kiegészítők vásárlásánál. számodra, ezek felsorolását a kedvezmények részletes leírásánál találod.

Folyamatosan értesítünk az aktuális tanfolyamokról, túrákról és az akciós búvár felszerelésekről, termékekről.

Meghívunk az általunk szervezett programokra, tájékoztatókra, bulikra.

A klubtagságnak tagsági díja nincs !

 

Oxygene Klub tagsággal járó kedvezmények


Mivel klubtag vagy, így különféle kedvezményekben részesülsz


Tanfolyamoknál

Ha valamelyik tanfolyamot akarod, kezdő vagy haladó esetleg azt a specialitás tanfolyamot szeretnéd elvégezni, ami még nincs meg, akkor mindenféle tanfolyam árából 20% kedvezményt kapsz.

Ez a kedvezmény kiterjeszthető valamelyik családtagodra, vagy barátodra is, akit TE hozol a tanfolyamra.

A kedvezmény a teljes tanfolyami árból értendő, ha a tanfolyam kedvezményes akciós áron van meghirdetve, abból már mi sem tudunk sajnos engedni.


Felszerelés vásárlás

Új búvárfelszerelés vagy kiegészítők vásárlása esetén, minden termék árából 10% engedményt kapsz, ami kiterjeszthető családtagjaidra, barátaidra is.

Az akciós termékek árából sajnos már mi sem tudunk nagyon sokat engedni, de itt is kapsz még 5% engedményt a vásárlásnál minden termékből.


Felszerelés bérlés

Ha bérelni akarsz felszerelést, akkor a bérleti díjból alkalmanként 15% kedvezményt kapsz.


Abban az esetben, ha velünk jössz búvártúrára, és nincs saját felszerelésed vagy egy- két dolog hiányzik a felszerelésedből, akkor a felszerelés bérleti díjból 50% kedvezményben részesülsz.

 
Búvároktatás az Oxygene Búvárklubnál, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting