Szállások
Prémium szállás

Vendégeink részére a szigeten tudunk ajánlani prémium kategóriás szállást, ahol az apartmanház áll két villa részből, ami áll két önálló 4+2 fős két hálószobás, nappalis fürdőszobás apartmanból, a teraszról a tengerre nyílik kilátás, és két tetőtéri 4+1 fős kétszobás apartman konyhával, étkezővel, fürdőszobával, teraszról a tengerre nyílik a kilátás.. Mindkét szállás klimatizált, műholdas tv-vel internet lehetőséggel (Wifi) és minden kényelmi felszereléssel ellátott. A kertben egy medence is a vendégek kényelmét szolgálja.
Mivel ez a szállás nem az általános megszokott Horvátországi apartman árakon vehető igénybe, ezért ha ez a szállás érdekel, akkor az adott időszakra az aktuális árakat elküldjük neked.

 

A szállásokról fényképeket a galéria menüpontban találsz.

 
7-es szállás: KLIMATIZÁLT MINI APARTMAN
Szállás árak

Csúcsidőn kívül

(Szeptember 1 -
Május 31 között)

Csúcsidőben

(Június 1 -
Augusztus 31 között)

Hármas kategóriájú szállás 35 €/apartman/nap 45 €/apartman/nap
A szállás közvetlenül a bázis mellett található 30 méterre, egy mini apartman. A szálláson egy hálószoba van fürdővel és konyhával. A szobában egy francia ágy található és a konyha részben van egy egyszemélyes kihúzható kanapé. A szállás mivel mini apartman, ezért fel van szerelve a főzéshez szükséges eszközökkel, és hűtővel. Mivel a mérete nem nagy, ezért ezt a szállást igazán pároknak ajánljuk akik maximum egy gyermekkel jönnek, mert több ember a szállás méretei miatt nem fér el. Az apartmanhoz tartozik egy kis terasz is asztallal székekkel ahova ki lehet ülni és a tengert, és a kikötő hajókat lehet nézegetni.

A szállásokról fényképeket a galéria menüpontban találsz.

 


 
6-os szállás: KLIMATIZÁLT APARTMAN
Szállás árak

Csúcsidőn kívül

(Szeptember 1 -
Május 31 között)

Csúcsidőben

(Június 1 -
Augusztus 31 között)

Hármas kategóriájú szállás 75 €/apartman/nap 90 €/apartman/nap

 

Elhelyezés 3-4 személyes apartmanokban, amely légkondicionáló berendezéssel felszerelt.

 

A szállás közvetlenül a bázis mellett 10 méterre található a bázis melletti étterem fölött.
A feljárat az apartmanban az étterem konyhája mellet van, egy külön lépcsőn.
Az apartmanban két szoba található mindkét szobában francia ágy van, a nappali és a konyha egybe van építve az étkezővel, itt műholdas tv is található, a nappaliból tengerre néző terasz van székkel, asztallal. A konyha felszerelt, főzési lehetőség van, az apartmanban hűtő is áll a vendégek rendelkezésére. A két szobára egy közös fürdőszoba van. Az apartman berendezése jó színvonalú, igényes és tiszta.
Az apartmanban légkondicionáló berendezés található, aminek a használatát az ár tartalmazza.
Az apartman igaz, hogy az étterem felett van, de nem hangos, mert az étterem este tíz órakor bezár, így nyugodtan lehet pihenni.
Az apartman 2-5 személyes. Ezt az apartmant elsősorban családoknak, vagy baráti társaságoknak ajánljuk

A szállásokról fényképeket a galéria menüpontban találsz.

 


 
5-ös szállás
Szállás árak

Csúcsidőn kívül

(Szeptember 1 -
Május 31 között)

Csúcsidőben

(Június 1 -
Augusztus 31 között)

Kettes kategóriájú szállás 60 €/apartman/nap 75 €/apartman/nap

 

Elhelyezés 3-4 személyes apartmanokban.

 


A szállás a bázistól 60 méterre található az egyik mellék utcában.
A szálláson három apartman található, mindhárom apartman külön bejárattal közelíthető meg, és mindegyikhez tartozik egy külön terasz rész is, asztallal, székekkel. Az apartmanban 3-4 személy vagy egy család tud kényelmesen elférni. Az apartmanok berendezése jó minőségű, kultúrált, kategóriájának megfelelően jó színvonalú
A szálláson egy szoba található, a szobában egy kétszemélyes és egy egyszemélyes ággyal, a konyha az étkezővel egybe van építve és itt található egy kinyitható kanapé is, a fürdő és a wc is innen közelíthető meg, ami a bejárati folyosóról nyílik.
Mivel mindegyik apartmanhoz tartozik konyha, ezért hűtő és főzési lehetőség egyénileg is megoldható. Az apartmanokban nincs légkondicionáló, de fekvése miatt nem nagyon meleg.
Ezt az apartmant legfőképpen kis családosoknak vagy kicsi gyerekeseknek ajánljuk.

A szállásról fényképeket a galéria menüpont alatt találsz.


 
4-es szállás: KLIMATIZÁLT APARTMAN
Szállás árak

Csúcsidőn kívül

(Szeptember 1 -
Május 31 között)

Csúcsidőben

(Június 1 -
Augusztus 31 között)

Kettes kategóriájú szállás 55 €/apartman/nap 75 €/apartman/nap
A szállás a bázistól 500 méterre található az egyik mellékutcában felfelé, a fő tértől 100 méterre. Az apartmanok egy nagy apartmanházban találhatók az egyik az első, a másik a második emeleten. Az apartman áll egy külön álló szobából, ahol egy francia ágy van, valamint egy nappaliból ami a konyhával az étkezővel egy légtérben található, itt van még egy kinyitható kétszemélyes kanapé. A főzési lehetőség biztosított a konyhában hűtő és konyhafelszerelés van. Az apartmanban nincs légkondícionáló csak ventillátor. Az apartmanban 2-4 fő tud kényelmesen elférni ezért ezt a szállást pároknak, vagy gyermekes családoknak ajánljuk


A szállásról fényképeket a galéria menüpont alatt találsz. 

A szigeten vendégeink többféle szálláslehetőség közül választhatnak. Vannak egyszerűbb, olcsóbb szállások, amik általában szobák és kínálunk magasabb színvonalú, de drágább apartmanokat is. Mindenki a saját igénye alapján választhat a szállások közül.
Az 1-2-es számú szállások közvetlenül a bázis mellet vannak 30 méterre, az apartmanok a faluban, a bázistól 50-500 méterre találhatók. a bázis és az étterem kellemes parti sétányon közelíthető meg.


A szállások lehetőségei tájékoztató jellegűek, azt nem tudjuk garantálni, hogy mindig minden túránál szabadok, érdemes a szállást időben lefoglalni, mert Kaprije szigetén is a július és az augusztus csúcsidő. Ebben az időszakban nagyon nehéz szállást találni annak, aki csak úgy jön, meg a jó szállások hamar el is kelnek.
A szállás kivalásztásánál hivatkozz a szállás számára.


A szállások:<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2
Búvároktatás az Oxygene Búvárklubnál, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting